top of page

Transport- og

Bil Branchen

CARDES er det første produkt på markedet, specielt fremstillet med henblik på desinfektion af biler, uden brug af alkohol, skadelig kemi og kunstige duftstoffer. Med CARDES opnår man en hurtig desinfektion af alle overflader i køretøjet, uden risiko for udvikling af allergiske reaktioner eller andre bivirkninger ved kontakt med kemi og parfumestoffer. 

CARDES er det mest gennemtestede produkt af sin slags på markedet, med dokumenteret effekt mod bakterier og vira, inkl. kappebærende vira. Virus som forårsager COVID-19 er kappebærende.

CARDES er, udover at være fremstillet af naturlige ingredienser og dermed det lidt mere fornuftige valg, også et mere prisbilligt alternativ til andre produkter på markedet, uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Ecavand

Desinfektion af Køretøjer

Taxi, bus og tog. Bil leje og bilforhandler.

I en branche hvor hygiejne og desinfektion er meget krævende pga. stor kontakt med mange mennesker, sørger ECA-H2O med vores produkt CARDES for en hurtig og effektiv elimination af alle bakterier, vira, sporer og svampe.

Desinfektion af bil interiør
Desinfektion af biler med ecavand
Desinfektion uden sprit til bilens interiør

HØJESTE STANDARD DESINFEKTION OG LUGTFJERNER  TIL ALLE OVERFLADER, UDEN RISIKO FOR KORROSION OG PLETTER.

Mange almindelige infektioner som forkølelse eller influenza, bliver tit overført i transportmidler. Ofte benyttede køretøjer med et stort antal passagerer, betyder en højere smitterisiko.

 

De fleste desinfektions metoder er enten dyre, efterlader en skrap lugt af kemi og bruger ofte ingredienser, som er farlige at inhalere, eller kan have skadelige bivirkninger. Yderliger kan de gøre skade på interiøret i køretøjet. CARDES indeholder ingen giftige stoffer og er helt sikkert at bruge på alle typer materiale, uden risiko for korrosion eller pletter. 

CARDES efterlader ingen skadelige rester og køretøjet kan tages i brug med det samme efter desinfektion, uden risiko for negativ påvirkning af mennesker og dyr. CARDES beskytter mod infektioner, samtidig med at opretholde en høj sikkerhedsmæssig standard. 

  • Dokumenteret effekt mod bakterier og vira

  • Fjerner lugtgener

  • Sikkert at bruge på alle typer materiale

  • Kræver ingen brug af beskyttelsestøj

  • Ingen risiko for korrosion eller pletter

  • Bedre luftkvalitet i AC

  • Ingen toksikologisk risiko for mennesker og dyr

  • Uden giftstoffer, farve og parfume

Ecavand desinfektion skader ikke bilens interiør.
Ecavand
eca h2o desinfektion uden sprit
bottom of page